logo-dgs-3-klein

Klik op ons logo om terug te keren naar de home-page

Boottocht Zwolse grachten

vrijdag 28 juni 2024

 
Tijd
15:30 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 29 mei 2024 t/m vrijdag 28 juni 2024
Locatie
Steiger Harm Smeengekade (voor kantoor Rabobank)
Aantal deelnemers
maximaal 25
Aantal beschikbare plaatsen
10
 

Op vrijdag 28 juni a.s. wordt weer onze inmiddels traditionele boottocht door de Zwolse grachten georganiseerd. Het plan is dat we om 15.30u vertrekken vanaf de steiger aan de Harm Smeengekade. Dat is voor het kantoor van de Rabobank.

We leggen omstreeks 17.00u weer aan zodat iedereen direct kan aansluiten bij de vrijdagborrel om daar de zeemansverhalen te delen met de niet-varende leden.

Aan de deelnemers van de boottocht wordt een bijdrage gevraagd van €10,- pp. Voor dat bedrag kunnen de Heeren onder het genot van passende versnaperingen (inclusief) meevaren teneinde te genieten van onze mooie stad vanuit een niet-alledaagse optiek.

De namen van de deelnemers zullen worden doorgegeven aan de kastelein. De eerstvolgende keer dat u na de boottocht afrekent, zal de post van €10,- verschijnen op uw rekening.

Aan boord is plaats voor vijfentwintig Heeren. Indien de aanmeldlijst overtekend mocht raken, wordt er een wachtlijst aangelegd.

Aansluitend aan de boottocht vindt bij wijze van LVvdMM de jaarlijkse haringparty plaats. Daarvoor moet u zich apart aanmelden.

Contactpersoon namens de Sociëteitscommissie is Erik Hendriksen (06-51179218; e.hendriksen@debelten.net)

 

 

Inschrijven